"Jeg har altid haft en helt særlig nysgerrighed, forståelse, interesse og rummelighed for mennesket og en evne til at se hver enkeltes ressourcer, og jeg elsker at arbejde 1:1 og se mennesker udfolde deres sande og fulde potentiale"

Velkommen til FRIISHOLM

Jeg hedder Julie Friisholm

Jeg er bl.a psykoterapeut, coach, hypnoterapeut og mentor.

Jeg er født i marts 1985 og har en søn der er født i 2011

Jeg bor til dagligt i Næstved på Sydsjælland.

Jeg er den stolte ejer og skaber af FRIISHOLM, som både tilbyder professionel psykoterapi og coaching samt velvære for både krop og sind!

Jeg elsker at arbejde med mennesker. Jeg tror virkelig på mennesker, og på at vi indeholder alt det vi har brug for , for at nå vores drømme og mål.

Jeg ser mennesker som ligeværdige, og jeg ser muligheder og ressourcer hos dig, uanset hvem du er, hvor du kommer fra, og hvad du kommer med i rygsækken.

Min store passion er  personlig udvikling samt personlig heling -  at hjælpe og rykke mennesker fra et  sted og lige præcis derhen, hvor de ønsker at nå hen. Jeg elsker at arbejde 1:1 eller med små grupper (par/familier).


Når du kommer hos mig, vil du blive mødt med rummelighed, nærvær og omsorg.

Jeg vil møde dig med respekt og sørge for at skabe en altid tryg atmosfære.

Du er i fokus, så det er dig, dit liv og dine ønsker og mål det handler om, og dette uanset hvilken situation eller hvilket tema du kommer med.


Jeg gør brug af al min erfaring, mine uddannelser og viden og gennem psykoterapeutiske samtaler, coaching, terapeutiske metoder, hypnoterapi m.m. vil jeg på professionel vis hjælpe dig trygt og sikkert i mål.

Jeg er uddannet indenfor flere psykologiske retninger bl.a indenfor NLP, Next Generation NLP, Familie- og systemisk opstilling, Sandplay og hypnoterapi og jeg gør brug af det hele. Dvs. jeg gør det, der skal til, for at hjælpe dig, naturligvis på dine præmisser.


Jeg ved at krop og sind hænger unægteligt sammen og derfor tager jeg mig både af krop og sind og tilbyder behandlinger for begge - altså til hele dig.


Jeg er dedikeret til at gøre en positiv forskel for dig!


Udover min egen  hjertepraksis FRIISHOLM er jeg også ansat som mentor i kriminalforsorgen. Her arbejder vi for at hjælpe mennesker videre ud i livet ad en anden vej og uden kriminalitet.

Jeg er derudover tilknyttet et bosted som vikar, hvor vi arbejder 1:1 med beboerne, som alle bl.a. har autismespektrumforstyrrelse af forskellig grad.
Jeg er derudover også ansat (frivilligt arbejde) som gruppeleder på sorggrupper hos Kræftens Bekæmpelse.

Uddannelser

 • Integreret Psykoterapeut
  fra Yes2Life, 2023
 • Kursus i spædbarnsterapi
  ved Yes2Life, 2022 
 • NGH-certificeret hypnoterapeut 
  fra By7, 2020
 • NLP-master samtaleterapeut
  fra By7, 2019
 • NLP-practitioner coach
  fra By7, 2018


Andre uddannelser

 • Uddannet lægesekretær fra NSR-sygehuse, Region Sjælland, 2014. Privat og offentl. regí.
 • Uddannet kosmetiker med speciale i massage- og kropsbehandlinger
  fra CPH-West, 2008Jeg deltager løbende i relevante kurser og modtager supervision og individuel egenterapi.

TAK FORDI DU LÆSTE MED


Følg gerne FRIISHOLM på Instagram: friisholm_com